Уважаеми клиенти, ОЗОФ Доверие ЗАД има удоволствието да Ви съобщи, че вече можете да се свързвате с нас бързо и лесно на кратък национален номер *9900!/изписването на знака „звезда“ преди цифрите е задължително/.

Когато го наберете, ще чуете гласово меню, което предлага различни възможности за бързо и логическо свързване с необходимия отдел и човек:

На опция 1 ще бъдете свързани с отдел щетимост, където ще имате възможността да изберете точно с кой доктор желаете да се свържете.

На опция 2 ще се свържете с отдел маркетинг, което ви дава възможност да разговаряте с нашите специалисти

На опция 3 ще се свържете с отдел профилактика.

На опция 4 ще се свържете с директор отдел медицинско обслужване.

На опция 5 ще се свържете със счетоводството ни.

На опция 6 ще се свържете с главен юристконсулт.

На опция 7 ще се свържете с изпълнителен директор.

На опция 8 ще се свържете с отдел IT.

На опция 9 ще се свържете със секретариат.

За улеснение на всички англоговорящи клиенти предоставяме обслужване на английски език при избиране на опция 0 от гласовото меню на *9900!

До момента, за да се свърже клиентът на ОЗОФ Доверие, с който и да е от изброените отдели и специалисти му се налагаше да помни или да търси различни телефонни номера. Новият *9900 е по-кратък, лесен за запомняне и с логично меню. И не само! Краткият звезда номер *9900 е най-изгодният начин за свързване с нас. *9900 може да бъде избиран от стационарни и мобилни телефони на абонати на мобилните оператори в страната – А1, Виваком, Теленор. Обажданията са без увеличение на цената, като тези от стационарен телефон се таксуват като градски разговор, а от мобилен – според тарифния план. Благодарение на интелигентна система, предоставяна от ОССН България, всяко обаждане се тарифира на най-ниската цена за разговори в мрежата на собствения мобилен оператор. Ако разполагате с включени безплатни минути в месечния си план, то обаждането на кратък номер *9900 ще бъде напълно безплатно, с изключение на абонатите на мобилна услуга на А1, които говорят според условията на тарифния си план /извън безплатните минути/ в собствената мрежа на оператора.

С въвеждането на *9900 ОЗОФ Доверие предоставя за притежателите на смартфони уникалното Визуалното посрещащо меню на ОЗОФ Доверие, което може да се използва като изтеглите безплатното мобилно приложение Star Phone. Ще получите бърз достъп за контакт, връзка към уебсайта и социални медии, както и възможност да изпратят онлайн запитване към всеки от нашите отдели, да бъдете навигирани до нашия офис, бърз достъп до списък с всички лечебни заведения, с които работим, новини и директен вход за информация на застраховани лица.

  1. Обаждане през Star Phone
  2. Запитване по email през Star Phone
  3. Навигация до офиса на ОЗОФ Доверия през Star Phone
  4. Достъп до списък на лечебни заведения през Star Phone
  5. Достъп до новини от ОЗОФ Доверие през Star Phone
  6. Онлайн достъп до индивидуален профил на застраховани лица през Star Phone

Начини за изтегляне на приложението Star Phone:

След като инсталиране Star Phone app наберете *9900 и автоматично ще Ви се визуализира профила на ОЗОФ Доверие! Цялата информация за нас на една ръка разстояние от Вас!

Предоставяйки ви *9900 за връзка с ОЗОФ Доверие ви гарантираме най-лесния и съвременен достъп до необходимото по качество, обем и срок медицинско обслужване от висококвалифицирани лекари-специалисти, доценти, професори от лечебните заведения на национално и областно ниво.