Information
2019-06-17

С цел прилагане на новите стандарти за информационна сигурност се извършва преконфигуриране на мрежата и промяна в организацията на достъп до интернет сайта на „ОЗОФ Доверие ЗАД” АД. В тази връзка до 30.06. са възможни известни затруднения в достъпа и комуникацията през сайта на компанията. Благодарим за разбирането, като се извиняваме за причиненото неудобство!


Отстранен проблем
2018-11-20

Уважаеми клиенти,
Техническият проблем е отстранен. Всички комуникации работят, включително и *9900.


Проблеми с връзката
2018-11-20

Моля да ни извините за затрудненията във връзката с централата и Кол- центъра на "ОЗОФ Доверие". От мобилния оператор "А1" , който поддържа централата на "ОЗоФ Доверие", ни уверяват, че скоро проблема ще бъде отстранен.
Можете да използвате електронната ни поща за връзка с нас. Имейлите са написани на нашия сайт. За връзка с Кол-центъра можете да използвате имейла на дирекция "Медицинско обслужване и договорни партньори" - dogovornipartn@ozof-doverie.com, както и услугата "Уеб заявка"


WEB заявка
2018-02-23

Уважаеми клиенти,
"ОЗОФ Доверие ЗАД" Ви предоставя възможност за записване на час при специалист през сайта ни. За целта трябва да сте се регистрирали в онлайн системата ни. След като влезете в акаунта си(от "Информация за застраховани лица" -"Вход") от "Заявки за преглед" и "Добави заявка" попълвате формата "Заявка за посещение при лекар". Полета "Населено място" и "Оплаквания симптоми" са задължителни. Накрая натискате "Създаване" и "Запис". С "Изпрати заявката" активирате Вашата заявка.


Договор с оптики
2018-01-24

Уважаеми клиенти,
За вас "ОЗОФ Доверие ЗАД" АД сключи договор с оптики "Мадрид". В тях срещу представяне на валиден здравнозастрахователен талон и лична карта можете да ползвате 30% отстъпка от цената на всички предлагани продукти (диоптрични стъкла, слънчеви очила, контактни лещи и разтвори и диоптрични стъкла).Списък на оптики "Мадрид":
1.София бул."Мадрид" 31
2.София ул."Кракра" 2(в парк Заимов)
3.София ул."Черковна" 38 търг.център CORNER оптика OPTICLASA MADRID
4.София Студентски град ул. "Осми декември" 25(срещу Студетска поликлиника)
5.София ул."Сердика"18(зад изворите с минерална вода срещу Централни Хали)


Отстъпка в оптики
2018-01-17

Уважаеми клиенти,
За вас "ОЗОФ Доверие ЗАД" АД предоставя възможност срещу представен валиден здравнозастрахователен талон и лична карта да ползвате 20% отстъпка от цените на всички продукти и услуги в оптиките по списъка - диоптрични стъкла, лещи, слънчеви очила, аксесоари и др. , както и 5% отстъпка от цената на продуктите в промоция.
Списък на оптиките:
Оптики "Юниглас" ООД
Оптики "Джой Фешън" ЕООД
Оптики "ВИВИАДД" ООД
Оптика "Хес" ООД


Проблеми с Internet Explorer
2015-08-31

Застраховани, които използват стари версии на Internet Explorer (по-ниски от 9) ще имат проблем с отварянето на някои страници на сайта на ОЗОФ Доверие ЗАД. За решаване на проблема може да направите ъпгрейд до версия 11 или да използвате друг браузър (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera )


Уеб достъп
2013-11-01

"ОЗОФ Доверие" ЗАД предоставя на застрахованите лица достъп до информация за обработката на уведомленията за възстановяване на разходи Застрахованите могат да се регистрират на сайта www.ozof-doverie.com като през "Информация за застраховани лица" се стига до началнта страница на интерфейса. От 'Регистрирай се' се извиква формата за регистрация. След попълване се натиска 'Регистрирай се' и се изчаква мейла с активационния линк /на посочения във формата e-mail/. След активацията потребителят може да влезе в системата от "Вход" като въведе регистрираните име и парола. От таб "заявления за изплащане" се получава информация за статуса, датите на въвеждае и изплащане и сумите на исковете за възстановяване на разходи на застрахования.


Страници:  1  | 
Обединен здравно-осигурителен фонд "Доверие" - АД © 2002   
новини

Bg En